Opstappers » Zakelijk » Zakelijke bijeenkomst

Zakelijke bijeenkomst op een traditioneel zeilschip

Relatiemarketing op het water

Prijzen op aanvraag

Nodig uw relaties uit aan boord op een van onze schepen. De ruimte van het water, de uitstekende service, de informele sfeer en de beslotenheid van een schip zijn de ingrediënten voor een geslaagde dag.
De exclusiviteit van onze schepen zorgt ervoor dat de formele kant van een zakelijke bijeenkomst wordt afgewisseld met informele contacten en sportieve inspanning. Zo wordt er een optimale sfeer gecreëerd om tot zaken te komen en op onderscheidende wijze aan klantenbinding te doen.


VOORBEELD-PROGRAMMA

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. U kunt kiezen voor een dagtocht of een middagtocht op een van onze traditionele zeilschepen. Op het gebied van catering heeft Hollands Glorie veel te bieden. Wat dacht u van een uitgebreid lunchbuffet of een borrel met luxe hapjes en drankjes?
Om u een idee te geven van wat er zoal mogelijk is, hebben wij twee programma’s voor u uitgewerkt. Natuurlijk kunt u ook zelf invulling geven aan uw relatiedag.
Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten. Wij helpen u graag om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

 

Dagtocht op een traditioneel zeilschip

 • Om 10.00 uur wordt u aan boord ontvangen met koffie, thee en cake. Na een korte briefing en welkom van de schipper kunnen de trossen los. De zeilen worden gehesen en tijdens het varen is er alle tijd om te netwerken of een workshop of presentatie te geven. Ondertussen vaart de bemanning het schip, maar u kunt zelf natuurlijk ook de handen uit de mouwen steken.
  ’s Middags serveren wij de lunch. Daarna is er ruimte voor ontspanning en kan er naar hartelust gezeild worden. Rond 17.00 uur arriveren we weer in de haven.

 

Middagtocht op een Traditioneel Zeilschip

 • Om 13.00 uur komt u aan boord en wordt u ontvangen door de schipper en zijn bemanning met een uitgebreid lunchbuffet. We varen uit over het IJsselmeer en kiezen onze koers afhankelijk van de wind. Er is alle tijd om te netwerken. Rond 15.00 uur wordt de steven gekeerd om onder het genot van een borrelgarnituur en een borreltje terug te keren naar de vertrekhaven. Rond 16.00 uur leggen we daar aan en gaat u weer van boord.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Vertrek/aankomst
 • 10:00 uur of 13:00 uur vertrek vanuit Muiden, Monnickendam, Hoorn of Enkhuizen
 • 17:00 uur of 16:00 uur aankomst in Muiden, Monnickendam, Hoorn of Enkhuizen
 
Schepen
 • Voor grote groepen (50 t/m 120 personen) kunt u de Sanne Sophia boeken. Heeft uw gezelschap een kleinere omvang dan zoeken wij in overleg met u een passend schip uit onze traditionele zeilvloot.
 • Klik hier voor een overzicht van onze traditionele zeilschepen.

 

Vaargebied
 • Het vaargebied is afhankelijk van de vertrekhaven en in overleg met u te bepalen.
 • Routekaartje →
 
Catering/verzorging
 • Hollands Glorie biedt uitgebreide cateringmogelijkheden, van een borrel met luxe hapjes en drankjes tot een Captains dinner of barbecue. Klik hier voor onze cateringmogelijkheden.

 

Prijzen
 • De prijs voor dit arrangement is per persoon en afhankelijk van het aantal personen en door u gekozen verzorging op het gebied van voorzieningen, catering en drankjes.

RESERVEREN

 

 • Klik op de button Reservering aanvragen en vul uw gegevens, de gewenste datum en het aantal personen in, en klik vervolgens op ‘verzenden’. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op. We bespreken al uw wensen en maken op basis daarvan een passende aanbieding

 

Zelf een schip huren?
 • Hollands Glorie heeft exclusieve zakelijke programma's voor u samengesteld. U kunt ook zelf een schip met bemanning huren voor een dag of langere periode. Klik hier voor een overzicht van onze schepen en mogelijkheden.

 

Vragen / contact
 • Heeft u vragen? Heeft u nog vragen, stel deze via de chat of bel ons op : 0294-271561. Wij helpen u graag verder.