Opstappers » Zakelijk » Vergaderen op een salonboot

Vergaderen op een salonboot

Doeltreffend zaken doen in nautische stijl

Prijzen op aanvraag

Uw vergadering beleggen onder andere omstandigheden en in een nieuwe omgeving: dat kan inspirerend werken. Uw zakelijke relaties of collega's zullen de originele locatie zeker weten te waarderen. Vergaderen in nautische stijl nodigt uit tot doeltreffend zakendoen. Daarna kan er in een ontspannen sfeer worden genoten van het schip en de omgeving. U kunt ervoor kiezen om al varend te vergaderen of om op een bijzondere locatie aan de kade te liggen.
Uiteraard kunnen wij ervoor zorgen dat de benodigde presentatieapparatuur aan boord is. Na de vergadering kan men nog een paar uurtjes genieten van het varen en met elkaar napraten of de vergadering evalueren onder het genot van een hapje en drankje.

Aan boord kunt u de dag afsluiten met een buffet of een barbecue.


VOORBEELD-PROGRAMMA

 

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. U kunt kiezen voor een dagtocht of een middagtocht. Kies voor een vergadering aan boord van een klassieke salonboot of vaar naar een locatie aan de wal. Op het gebied van catering heeft Hollands Glorie veel te bieden. Wat dacht u van een uitgebreid lunchbuffet of een borrel met luxe hapjes en drankjes? Om u een idee te geven van wat er zoal mogelijk is, hebben wij twee programma’s voor u uitgewerkt.

Heeft u andere ideeën of specifieke wensen? Laat het ons weten. Wij helpen u graag met de verdere invulling.

 

Dagtocht op een klassieke salonboot

 • Om 10.00 uur wordt u aan boord van het schip verwacht. U wordt ontvangen met koffie, thee en cake. Na een kort welkomstwoord gaan de trossen los en hierna is er tijdens het varen alle tijd om te vergaderen. ’s Middags serveren wij de lunch. Na de lunch is er ruimte voor ontspanning en kan er een vervolgprogramma gepresenteerd worden. Rond 17.00 uur arriveren we weer in de haven. Hier kunt u de dag afsluiten met een buffet of barbecue.

 

Middagtocht op een klassieke salonboot

 • Om 13.00 uur komt u aan boord van een stijlvolle klassieke salonboot en wordt u ontvangen door de schipper en zijn bemanning met een uitgebreid lunchbuffet. We varen uit over de Vecht in zuidelijke richting. Aan boord is er alle ruimte om rustig te vergaderen.
  Bij het plaatsje Nigtevecht wordt de steven gekeerd om vervolgens onder het genot van een borrelgarnituur en een borreltje terug te keren naar de vertrekhaven. Rond 16.00 uur leggen we daar aan en gaat u weer van boord. U kunt er ook voor kiezen de dag met een barbecue af te sluiten.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Vertrek/aankomst
 • 10:00 uur of 13:00 uur vertrek vanuit Amsterdam, Muiden of Weesp
 • 17:00 uur of 16:00 uur aankomst in Amsterdam, Muiden of Weesp
 
Schepen

 

Vaargebied

 • Het vaargebied is afhankelijk van de vertrekhaven en in overleg met u te bepalen.
 
Catering/verzorging
 • Hollands Glorie biedt uitgebreide cateringmogelijkheden, van een borrel met luxe hapjes en drankjes tot een Captains dinner of barbecue. Klik hier voor onze cateringmogelijkheden.
 
Prijzen
 • De prijs voor dit arrangement is per persoon en afhankelijk van het aantal personen en door u gekozen verzorging op het gebied van voorzieningen, catering en drankjes.
 • Naast consumpties die bij het zakelijk programma zijn inbegrepen, kunt u aan boord extra drankjes gebruiken. Deze worden direct of na afloop met u afgerekend. Indien u aan boord internationale bar wenst, dient u dit voor afvaart aan ons kenbaar te maken.

RESERVEREN

 

 • Klik op de button Reservering aanvragen en vul uw gegevens, de gewenste datum en het aantal personen in, en klik vervolgens op ‘verzenden’. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op. We bespreken al uw wensen en maken op basis daarvan een passende aanbieding

 

Zelf een schip huren?
 • Hollands Glorie heeft exclusieve zakelijke programma's voor u samengesteld. U kunt ook zelf een schip met bemanning huren voor een dag of langere periode. Klik hier voor een overzicht van onze schepen en mogelijkheden.

 

Vragen / contact
 • Heeft u vragen? Heeft u nog vragen, stel deze via de chat of bel ons op : 0294-271561. Wij helpen u graag verder.