Opstappers » Zakelijk » Teamuitje op een salonboot

Personeelsuitje op een salonboot

Sfeervolle allure met nautische historie

Prijzen op aanvraag

 

Sportief, actief, ontspannend of creatief. Actief meehelpen aan dek of juist een ontspannen dagje op het water? De schepen van Hollands Glorie bieden een ideale omgeving voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Kom samen met uw collega's heerlijk uitwaaien aan boord. De invulling van de dag kan variëren van een zeiltocht met bezoek aan het forteiland Pampus tot een bedrijfstraining aan boord met een workshop. Of een avondtocht met een band aan boord, om uw feest helemaal compleet te maken. Alles is bespreekbaar, voor elk wat wils!


VOORBEELD-PROGRAMMA

 

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Op onze klassieke salonboten kunt u kiezen voor een dagtocht, een middagtocht of een avondtocht. Op het gebied van catering heeft Hollands Glorie veel te bieden. Wat dacht u van een uitgebreid lunchbuffet, een barbecue bij ondergaande zon, een borrel met luxe hapjes en drankjes, of een bier- of jeneverproeverij? Hieronder een paar uitgewerkte voorbeelden.

 

Middagtocht op een klassieke salonboot

  • Om 13.00 uur komt u aan boord van een sfeervolle, klassieke salonboot en wordt u ontvangen door de schipper en zijn bemanning met een uitgebreid lunchbuffet. We varen uit over de Vecht in zuidelijke richting. Bij het plaatsje Nigtevecht wordt de steven gekeerd en onder het genot van een borrelgarnituur en een drankje keren we terug naar de vertrekhaven. Rond 16.00 uur leggen we daar aan en gaat u weer van boord.

 

Avondtocht met barbecue

  • U en uw gasten komen om 19.00 uur aan boord van het schip. Na een korte kennismaking varen we uit richting het IJsselmeer. Buiten de haven kunt u genieten van het vergezicht op het IJsselmeer. Ondertussen serveren we een borrelgarnituur. Het schip gaat voor anker op een beschutte plek, meert aan bij een eilandje, of blijft doorvaren indien mogelijk. Omstreeks 20.30 uur wordt gestart met de barbecue. Na de barbecue varen we op ons gemak richting thuishaven. Rond 23.00 uur meert het schip weer af en gaat u van boord.

 


PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Vertrek/aankomst

  • 10:00 uur of 13:00 uur vertrek vanuit Amsterdam, Muiden of Weesp
  • 17:00 uur of 16:00 uur aankomst in Amsterdam, Muiden of Weesp

 

Schepen

 

 

Vaargebied

Het vaargebied is afhankelijk van de vertrekhaven en in overleg met u te bepalen.

 
Catering/verzorging
  • Hollands Glorie biedt uitgebreide cateringmogelijkheden, van een borrel met luxe hapjes en drankjes tot een Captains dinner of barbecue. Klik hier voor onze cateringmogelijkheden.

 

Prijzen
  • De prijs voor dit arrangement is per persoon en afhankelijk van het aantal personen en door u gekozen verzorging op het gebied van voorzieningen, catering en drankjes.

RESERVEREN

 

  • Klik op de button Reservering aanvragen en vul uw gegevens, de gewenste datum en het aantal personen in, en klik vervolgens op ‘verzenden’. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op. We bespreken al uw wensen en maken op basis daarvan een passende aanbieding

 

Zelf een schip huren?
  • Hollands Glorie heeft exclusieve zakelijke programma's voor u samengesteld. U kunt ook zelf een schip met bemanning huren voor een dag of langere periode. Klik hier voor een overzicht van onze schepen en mogelijkheden.

 

Vragen / contact

  • Heeft u vragen? Heeft u nog vragen, stel deze via de chat of bel ons op : 0294-271561. Wij helpen u graag verder.