Opstappers » Zakelijk » OUD - Teamuitje op een traditioneel zeilschip

Teamuitje op een traditioneel zeilschip

Een heerlijke dag op het water met uw collega’s

Prijzen op aanvraag

 

Sportief, actief, ontspannend of creatief. Actief meehelpen aan dek of juist een ontspannen dagje op het water? De schepen van Hollands Glorie bieden een ideale omgeving voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Kom samen met uw collega's heerlijk uitwaaien aan boord. De invulling van de dag kan variëren van een zeiltocht met bezoek aan het forteiland Pampus tot een bedrijfstraining aan boord met een workshop. Of een avondtocht met een band aan boord, om uw feest helemaal compleet te maken. Alles is bespreekbaar, voor elk wat wils!


VOORBEELD-PROGRAMMA

 

Om 10.00 uur wordt u aan boord ontvangen met koffie, thee en cake. Na een korte briefing worden de trossen losgegooid en de zeilen gehesen. Tijdens het varen is er ook tijd om bijvoorbeeld een workshop of een presentatie te geven.’s Middags serveren wij de lunch. Na de lunch is er ruimte voor ontspanning en kan er naar hartelust gezeild worden. Rond 17.00 uur arriveren we weer in de haven. Ter afsluiting kunt u onder het genot van een drankje de dag doornemen of iedereen na een barbecue aan dek tevreden naar huis laten gaan.


PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Vertrek/aankomst

  • 10:00 uur vertrek vanuit Muiden, Hoorn of Enkhuizen
  • 17:00 uur aankomst in Muiden, Hoorn of Enkhuizen

 

Schip

 

Vaargebied
  • Het vaargebied is afhankelijk van de vertrekhaven en in overleg met u te bepalen.
  • Routekaartje →
 
Catering/verzorging
  • Hollands Glorie biedt uitgebreide cateringmogelijkheden, van een borrel met luxe hapjes en drankjes tot een Captains dinner of barbecue. Klik hier voor onze cateringmogelijkheden.

 

Prijzen
  • De prijs voor dit arrangement is per persoon en afhankelijk van het aantal personen en door u gekozen verzorging op het gebied van voorzieningen, catering en drankjes.

RESERVEREN

 

  • Klik op de button Reservering aanvragen en vul uw gegevens, de gewenste datum en het aantal personen in, en klik vervolgens op ‘verzenden’. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op. We bespreken al uw wensen en maken op basis daarvan een passende aanbieding

 

Zelf een schip huren?

  • Hollands Glorie heeft exclusieve zakelijke programma's voor u samengesteld. U kunt ook zelf een schip met bemanning huren voor een dag of langere periode. Klik hier voor een overzicht van onze schepen en mogelijkheden.

Vragen / contact

  • Heeft u vragen? Heeft u nog vragen, stel deze via de chat of bel ons op : 0294-271561. Wij helpen u graag verder.