• In samenwerking met TECHO2B
 • 16 juli as. TECHNO2B@WATER,
 • Met de Sanne Sophia
 • www.TECHNO2B.nl
Opstappers » Zakelijk » OUD - Incentive op een traditioneel zeilschip

Incentive op een traditioneel zeilschip

Vieringen op het water

Prijzen op aanvraag

 

Viert u een jubileum of gaat u met pensioen? Overweeg dan eens om uw collega’s, met wie u al die jaren samenwerkte, te onthalen op een bijzonder feest op een unieke locatie.

Sportief, actief, ontspannend of creatief. Actief meehelpen aan dek of juist een ontspannen dagje op het water? De schepen van Hollands Glorie bieden een ideale omgeving voor een onvergetelijk feest. Kom samen met uw collega’s heerlijk uitwaaien aan boord.

De invulling van de dag kan variëren van een zeiltocht met bezoek aan het forteiland Pampus tot een gezellige borrel. Een avondtocht met een band aan boord is ook mogelijk en geeft uw feest een extra dimensie. Alles is bespreekbaar, voor elk wat wils!


VOORBEELD-PROGRAMMA

Uit de verschillende programma’s kunt u kiezen voor een dagtocht, een middagtocht of een avondtocht op een van onze klassieke salonboten. Ook op het gebied van catering heeft Hollands Glorie veel te bieden. Wat dacht u van een uitgebreid lunchbuffet, een barbecue bij ondergaande zon, een borrel met luxe hapjes en drankjes of een bier- of jeneverproeverij? Ook levende muziek behoort tot de mogelijkheden.

 

Om u een idee te geven van wat er zoal mogelijk is, hebben wij een paar programma’s voor u uitgewerkt. Natuurlijk kunt u ook zelf invulling geven aan uw activiteit.
Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten. Wij helpen u graag om uw incentive onvergetelijk te maken.

 

Dagtocht

 • Om 10.00 uur wordt u aan boord van het schip welkom geheten met koffie, thee en cake. Na een welkomstwoord en een korte briefing gaan de trossen los, varen we richting het IJsselmeer en worden de zeilen gehesen. ’s Middags verzorgen wij voor u de lunch. Na de lunch kunnen we ergens aanleggen, bijvoorbeeld bij het forteiland Pampus. Ook ’s middags kan er nog naar hartenlust gezeild worden. Rond 17.00 uur arriveren we weer in de haven.

 

Avondtocht

 • U en uw gasten komen om 19.00 uur aan boord. Na een korte kennismaking varen we uit richting het IJsselmeer. Buiten de haven kunt u assisteren bij het hijsen van de zeilen en het overstag gaan, en kunt u ook zelf aan het roer staan. We serveren ondertussen een borrelgarnituur. Omstreeks 20.30 uur wordt gestart met de barbecue. Na de barbecue zeilen of varen we op ons gemak richting thuishaven.
 • In plaats van een barbecue is het bij de avondtocht ook mogelijk om een band in te huren die het geheel feestelijk omlijst. Tussen 23.00 en 24.00 uur meert het schip weer af en gaat u van boord.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Vertrek/aankomst
 • 10:00 of 19:00 uur vertrek vanuit Amsterdam of Muiden
 • 17:00 of 24:00 uur aankomst in Amsterdam of Muiden

 

Schip

 • Voor grote groepen (50 t/m 120 personen) kunt u de Sanne Sophia boeken. Heeft uw gezelschap een kleinere omvang dan zoeken wij in overleg met u een passend schip uit onze traditionele zeilvloot.
 • Klik hier voor een overzicht van onze traditionele zeilschepen.
 

Vaargebied

 • Het vaargebied is afhankelijk van de vertrekhaven en in overleg met u te bepalen.
 
Catering/verzorging
 • Hollands Glorie biedt uitgebreide cateringmogelijkheden, van een borrel met luxe hapjes en drankjes tot een Captains dinner of barbecue. Klik hier voor onze cateringmogelijkheden.
 
Prijzen
 • De prijs voor dit zakelijk programma is per persoon en afhankelijk van het aantal personen en door u gekozen verzorging op het gebied van voorzieningen, catering en drankjes. Klik hier voor een overzicht van de prijzen van de programma's. Bij de prijs inbegrepen catering, drankjes en extra services vindt u bij specificaties.

 

Uitbreiden arrangement

 • Het is altijd mogelijk het zakelijk programma naar uw wensen aan te passen. Wij helpen u graag om uw speciale wensen voor catering, activiteiten aan boord of een afwijkende aankomst- of vertrekhaven te realiseren. U kunt uw wensen kenbaar maken bij de reserveringsaanvraag of contact met ons opnemen voor een vrijblijvende aanbieding.

RESERVEREN

 

 • Klik op de button Reservering aanvragen en vul uw gegevens, de gewenste datum en het aantal personen in, en klik vervolgens op ‘verzenden’. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op. We bespreken al uw wensen en maken op basis daarvan een passende aanbieding

 

Zelf een schip huren?
 • Hollands Glorie heeft exclusieve zakelijke programma's voor u samengesteld. U kunt ook zelf een schip met bemanning huren voor een dag of langere periode. Klik hier voor een overzicht van onze schepen en mogelijkheden.

 

Vragen / contact
 • Heeft u vragen? Heeft u nog vragen, stel deze via de chat of bel ons op : 0294-271561. Wij helpen u graag verder.