Zeilschepen zijn Schoolschepen  (oude pagina)

 

Speciaal voor scholen en jeugdgroepen heeft Sailing/Hollands Glorie mogelijkheden ontwikkeld voor een werkweek op en rond het water. Educatief en actief. Het idee achter zo’n schoolwerkweek is de koppeling van een zeilweek aan verschillende schoolvakken. Daarnaast is er ruimte voor sportiviteit en ontspanning.

U kunt kiezen uit een 5-daagse schoolweek of een 7-daagse week. We hebben hierbij een aantal mogelijkheden uitgewerkt, maar staan uiteraard open voor andere ideeën. En uiteraard is het altijd mogelijk om een route/programma in overleg met de schipper te bepalen op de dag van aankomst.

Scholen / Schoolweek (5 dagen)

 

Speciaal voor scholen heeft Sailing/Hollands Glorie mogelijkheden ontwikkeld voor een 5-daagse werkweek op en rond het water. Educatief en actief. Het idee achter zo’n schoolwerkweek is de koppeling van een zeilweek aan verschillende schoolvakken. Daarnaast is er ruimte voor sportiviteit en ontspanning.

De schoolweken beginnen op maandagochtend en eindigen op vrijdagmiddag, maar het is ook mogelijk om al op zondagavond te aan boord te komen en te eindigen op vrijdagochtend.

Een route /programma wordt in overleg met de schipper bepaald op de dag van aankomst: Kriskras-zeilen. Ook hebben we een aantal mogelijkheden uitgewerkt, maar staan uiteraard open voor andere ideeën.  

Scholen / Zomerweek (7 dagen)

 

Speciaal voor jeugdverenigingen heeft Sailing/Hollands Glorie mogelijkheden ontwikkeld voor een 7-daagse werkweek op en rond het water. Educatief en actief. Het idee achter zo’n schoolwerkweek is de koppeling van een zeilweek aan verschillende schoolvakken. Daarnaast is er ruimte voor sportiviteit en ontspanning.

De zomerweken beginnen op maandagochtend en eindigen op zondagmiddag, of beginnen op maandagochtend en eindigen op zondagmiddag. Een voorovernachting op de dag voor vertrek behoort tot de mogelijkheden.

Een route /programma wordt in overleg met de schipper bepaald op de dag van aankomst.

In overleg met de schipper, bepaald u zelf het programma

U kunt ons bellen op 010-4156600 of via reserveringsaanvraag-schoolprogramma’s  uw reservering aanvragen.

 

U kunt als school ook alleen één of meerdere schepen boeken voor uw schoolklassen of -groepen. U stelt dan zelf het programma samen en u verzorgt met de leerlingen de maaltijden aan boord.