Vieringen op een salonboot of traditioneel zeilschip

Vieringen op het water

Prijzen op aanvraag

 

Viert u een jubileum of gaat u met pensioen? Overweeg dan eens om uw collega’s, met wie u al die jaren samenwerkte, te onthalen op een bijzonder feest op een unieke locatie.

Sportief, actief, ontspannend of creatief. Actief meehelpen aan dek of juist een ontspannen dagje op het water? De schepen van Sailing/Hollands Glorie bieden een ideale omgeving voor een onvergetelijk feest. Kom samen met uw collega’s heerlijk uitwaaien aan boord.

De invulling van de dag kan variëren van een zeil-/vaartocht met bezoek aan het forteiland Pampus tot een gezellige borrel. Een avondtocht met een band aan boord is ook mogelijk en geeft uw feest een extra dimensie. Alles is bespreekbaar, voor elk wat wils!

Incentive op een salonboot
Uitgebreide lunch
Muziek aan boord
bar aan boord

VOORBEELD-PROGRAMMA's

Uit de verschillende programma’s kunt u kiezen voor een dagtocht, een middagtocht of een avondtocht op een van onze klassieke salonboten. Ook op het gebied van catering heeft Hollands Glorie veel te bieden. Wat dacht u van een uitgebreid lunchbuffet, een barbecue bij ondergaande zon, een borrel met luxe hapjes en drankjes of een bier- of jeneverproeverij? Ook live muziek behoort tot de mogelijkheden.

 

Om u een idee te geven van wat er zoal mogelijk is, hebben wij een paar programma’s voor u uitgewerkt. Natuurlijk kunt u ook zelf invulling geven aan uw activiteit.
Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten. Wij helpen u graag om uw incentive onvergetelijk te maken.

 

Dagtocht

  • Om 10:00 uur wordt u aan boord ontvangen met koffie, thee en cake. Na een kort welkomstwoord gaan de trossen los en varen we richting het IJsselmeer. Geniet van het weidse uitzicht en het gevoel van open water. ’s Middags verzorgen wij voor u de lunch. Na de lunch kunnen we ergens aanleggen, bijvoorbeeld bij het forteiland Pampus. Ook ’s middags kan er nog naar hartenlust gevaren worden. Rond 17:00 uur arriveren we weer in de haven.

 

Middagtocht

  • Om ca. 13:00 uur komen u en uw gasten aan boord. Desgewenst worden zij ontvangen met koffie, thee en cake of met een lunch. Na een kort welkomstwoord gaan de trossen los en varen we richting het IJsselmeer. Geniet van het weidse uitzicht en het gevoel van open water, terwijl onze gastvrouw langs komt met diverse borrelhapjes. Rond 17:00 uur meren we weer af in de haven.

 

Avondtocht

  • U en uw gasten komen om 19:00 uur aan boord. Na een korte kennismaking varen we uit richting het IJsselmeer. Buiten de haven kunt u genieten van de verre einders en het eindeloze water. We serveren ondertussen een borrelgarnituur. Omstreeks 20.30 uur wordt gestart met de barbecue. Na de barbecue varen we op ons gemak richting thuishaven, waar we om ca. 23:00 uur weer afmeren.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Schepen

Klik op de schepen voor meer informatie.

 

Vaargebied

  • Het vaargebied is afhankelijk van de vertrekhaven en in overleg met u te bepalen.
 
Catering/verzorging
  • Sailing/Hollands Glorie biedt uitgebreide cateringmogelijkheden, van een borrel met luxe hapjes en drankjes tot een Captains dinner of barbecue. Klik hier voor onze cateringmogelijkheden.
 
Drankjes aan boord
  • Consumpties, uit het nationale assortiment, kunnen bij het zakelijke arrangement inbegrepen zijn, of kunnen eventueel aan boord geturfd worden en direct na afloop met u worden afgerekend.
  • Indien u aan boord internationale bar wenst, dient u dit voor afvaart aan ons kenbaar te maken.

 

Uitbreiden arrangement
  • Het is altijd mogelijk het zakelijk programma naar uw wensen aan te passen. Wij helpen u graag om uw speciale wensen voor catering, activiteiten aan boord of een afwijkende aankomst- of vertrekhaven te realiseren. U kunt uw wensen kenbaar maken bij de reserveringsaanvraag of contact met ons opnemen voor een vrijblijvende aanbieding.
 

RESERVEREN

 

  • Klik op de button ‘Reservering aanvragen’ en vul uw gegevens, de gewenste datum en het aantal personen in, en klik vervolgens op ‘verzenden’. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op. We bespreken al uw wensen en maken op basis daarvan een passende aanbieding.

 

Vragen / contact
  • Heeft u vragen? Heeft u nog vragen, stel deze via de chat of bel ons op: 0294-271561. Wij helpen u graag verder.