Team-/Personeelsuitje op het water

Sfeervolle allure met nautische historie

Prijzen op aanvraag

 

Sportief, actief, ontspannend of creatief. Actief meehelpen aan dek of juist een ontspannen dagje op het water? De schepen van Sailing/Hollands Glorie bieden een ideale omgeving voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Kom samen met uw collega's heerlijk uitwaaien aan boord. De invulling van de dag kan variëren van een zeiltocht met bezoek aan het forteiland Pampus tot een bedrijfstraining aan boord met een workshop. Of een avondtocht met een band aan boord, om uw feest helemaal compleet te maken. Alles is bespreekbaar, voor elk wat wils!


VOORBEELD-PROGRAMMA's

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Op onze klassieke salonboten of traditionele zeilschepen kunt u kiezen voor een dagtocht, een middagtocht of een avondtocht. Op het gebied van catering heeft Sailing/Hollands Glorie veel te bieden. Wat dacht u van een uitgebreid lunchbuffet, een barbecue bij ondergaande zon, een borrel met luxe hapjes en drankjes, of een bier- of jeneverproeverij? Hieronder een paar uitgewerkte voorbeelden.

 

Dagtocht op een traditioneel zeilschip

 • Om 10:00 uur wordt u aan boord ontvangen met koffie, thee en cake. Na een korte briefing worden de trossen losgegooid en de zeilen gehesen. Tijdens het varen is er ook tijd om bijvoorbeeld een workshop of een presentatie te geven. ’s Middags serveren wij de lunch. Na de lunch is er ruimte voor ontspanning en kan er naar hartelust gezeild worden. Rond 17:00 uur arriveren we weer in de haven. Ter afsluiting kunt u onder het genot van een drankje de dag doornemen of iedereen na een barbecue aan dek tevreden naar huis laten gaan.

 

Middagtocht op een klassieke salonboot

 • Om 13:00 uur komt u aan boord van een sfeervolle, klassieke salonboot en wordt u ontvangen door de schipper en zijn bemanning met een uitgebreid lunchbuffet. We varen uit over de Vecht in zuidelijke richting. Bij het plaatsje Nigtevecht wordt de steven gekeerd en onder het genot van een borrelgarnituur en een drankje keren we terug naar de vertrekhaven. Rond 16:00 uur leggen we daar aan en gaat u weer van boord.

 

Avondtocht met barbecue

 • U en uw gasten komen om 19:00 uur aan boord van het schip. Na een korte kennismaking varen we uit richting het IJsselmeer. Buiten de haven kunt u genieten van het vergezicht op het IJsselmeer. Ondertussen serveren we een borrelgarnituur. Het schip gaat voor anker op een beschutte plek, meert aan bij een eilandje, of blijft doorvaren indien mogelijk. Omstreeks 20:30 uur wordt gestart met de barbecue. Na de barbecue varen we op ons gemak richting thuishaven. Rond 23:00 uur meert het schip weer af en gaat u van boord.

 


PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Schepen

Klik op de schepen voor meer informatie.

 

Vaargebied

 • Het vaargebied is afhankelijk van de vertrekhaven en in overleg met u te bepalen.
 • Routekaartje →
 
Catering/verzorging
 • Sailing/Hollands Glorie biedt uitgebreide cateringmogelijkheden, van een borrel met luxe hapjes en drankjes tot een Captains dinner of barbecue. Klik hier voor onze cateringmogelijkheden.

 

Drankjes aan boord

 • Consumpties, uit het nationale assortiment, kunnen bij het zakelijke arrangement inbegrepen zijn, of kunnen eventueel aan boord geturfd worden en direct na afloop met u worden afgerekend.
 • Indien u aan boord internationale bar wenst, dient u dit voor afvaart aan ons kenbaar te maken.

 

Uitbreiden arrangement

 • Het is altijd mogelijk het zakelijk programma naar uw wensen aan te passen. Wij helpen u graag om uw speciale wensen voor catering, activiteiten aan boord of een afwijkende aankomst- of vertrekhaven te realiseren. U kunt uw wensen kenbaar maken bij de reserveringsaanvraag of contact met ons opnemen voor een vrijblijvende aanbieding.

 

 

RESERVEREN

 

 • Klik op de button Reservering aanvragen en vul uw gegevens, de gewenste datum en het aantal personen in, en klik vervolgens op ‘verzenden’. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op. We bespreken al uw wensen en maken op basis daarvan een passende aanbieding

 

Vragen / contact
 • Heeft u vragen? Heeft u nog vragen, stel deze via de chat of bel ons op: 0294-271561. Wij helpen u graag verder.