Overige zakelijke bijeenkomsten op het water

Relatiemarketing op het water

Prijzen op aanvraag

Houd bijvoorbeeld eens een incentive op het water! De ruimte van het water, de uitstekende service, de informele sfeer en de beslotenheid van een schip zijn de ingrediënten voor een geslaagde dag.
De exclusiviteit van onze schepen zorgt ervoor dat de formele kant van een zakelijke bijeenkomst wordt afgewisseld met informele contacten en sportieve inspanning. Zo wordt er een optimale sfeer gecreëerd om tot actie te komen.


VOORBEELD-PROGRAMMA

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. U kunt kiezen voor een dagtocht of een middagtocht op een van onze traditionele zeilschepen. Op het gebied van catering heeft Hollands Glorie veel te bieden. Wat dacht u van een uitgebreid lunchbuffet of een borrel met luxe hapjes en drankjes?
Om u een idee te geven van wat er zoal mogelijk is, hebben wij twee programma’s voor u uitgewerkt. Natuurlijk kunt u ook zelf invulling geven aan uw zakelijke bijeenkomst.
Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten. Wij helpen u graag om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

 

Dagtocht op een traditioneel zeilschip

 • Om 10:00 uur wordt u aan boord ontvangen met koffie, thee en cake. Na een korte briefing en welkom van de schipper kunnen de trossen los. De zeilen worden gehesen en tijdens het varen is er alle tijd om een workshop of presentatie te geven of een activiteit uit te (laten) voeren. Ondertussen vaart de bemanning het schip, maar u kunt zelf natuurlijk ook de handen uit de mouwen steken.
  ’s Middags serveren wij de lunch. Daarna is er ruimte voor ontspanning en kan er naar hartelust gezeild worden. Rond 17:00 uur arriveren we weer in de haven.

 

Middagtocht op een Traditioneel Zeilschip

 • Om 13:00 uur komt u aan boord en wordt u ontvangen door de schipper en zijn bemanning met een uitgebreid lunchbuffet. We varen uit over het IJsselmeer en kiezen onze koers afhankelijk van de wind. Er is alle tijd om een workshop of presentatie te geven of een activiteit uit te (laten) voeren. Rond 15:00 uur wordt de steven gekeerd om onder het genot van een borrelgarnituur en een borreltje terug te keren naar de vertrekhaven. Rond 16:00 uur leggen we daar aan en gaat u weer van boord.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Schepen

Klik op de schepen voor meer informatie.

 

Vaargebied
 • Het vaargebied is afhankelijk van de vertrekhaven en in overleg met u te bepalen.
 
Catering/verzorging
 • Sailing/Hollands Glorie biedt uitgebreide cateringmogelijkheden, van een borrel met luxe hapjes en drankjes tot een Captains dinner of barbecue. Klik hier voor onze cateringmogelijkheden.
 

Drankjes aan boord

 • Consumpties, uit het nationale assortiment, kunnen bij het zakelijke arrangement inbegrepen zijn, of kunnen eventueel aan boord geturfd worden en direct na afloop met u worden afgerekend.
 • Indien u aan boord internationale bar wenst, dient u dit voor afvaart aan ons kenbaar te maken.

 

Uitbreiden arrangement

 • Het is altijd mogelijk het zakelijk programma naar uw wensen aan te passen. Wij helpen u graag om uw speciale wensen voor catering, activiteiten aan boord of een afwijkende aankomst- of vertrekhaven te realiseren. U kunt uw wensen kenbaar maken bij de reserveringsaanvraag of contact met ons opnemen voor een vrijblijvende aanbieding.

 


RESERVEREN

 

 • Klik op de button Reservering aanvragen en vul uw gegevens, de gewenste datum en het aantal personen in, en klik vervolgens op ‘verzenden’. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op. We bespreken al uw wensen en maken op basis daarvan een passende aanbieding

 

Vragen / contact
 • Heeft u vragen? Heeft u nog vragen, stel deze via de chat of bel ons op : 0294-271561. Wij helpen u graag verder.