Schoolschepen: catering weektocht (5dgn)

 

Cateringpakketten voor schoolwerkweken

 

Voor school werkweken op onze schepen hebben wij voor u een cateringpakket geselecteerd bestaande uit eenvoudige en voedzame maaltijden. Bij een scholieren catering vaart er een kok mee die samen met de leerlingen de maaltijden bereidt. De boodschappen staan aan boord als u inscheept en de kok ontzorgt de leerkracht wat betreft het eten. De scholierencatering wordt voor minimaal 10 personen geboekt. Vandaar het vast aanvangstarief. vanaf deze 10 personen kunt per extra persoon bijboeken

 

5 Daagse scholierencatering met volpension en halfpension op dag van vertrek

€ 795,00

 

Scholierencatering voor 5 dagen is een eenvoudig maar met zorg samengesteld cateringpakket dat enkel in combinatie met een schooltocht van 5 dagen kan worden geboekt. In samenwerking met de kok zorgen de scholieren voor het eten aan boord. Het pakket bevat ontbijt, lunch, een tussendoortje en een eenvoudige avondmaaltijd op alle dagen. Op de vertrekdag wordt alleen ontbijt en lunch geserveerd. Het starttarief is €795,- voor de servicekosten. Per persoon betaalt u € 135,- per cateringpakket met een minimum van 10 personen.
Heeft u een voorovernachting geboekt, dan kunt u optioneel de ‘Inschepingsschotel’ bijbestellen voor het gewenste aantal personen. Een gedetailleerde omschrijving van het cateringpakket vindt u bij ‘specificaties’ op deze pagina.

 

 

SPECIFICATIES

 
Samenstelling cateringpakket

 

Ontbijt (5 dagen)
Diverse broodsoorten, vleeswaren, kaas, jam, koffie, thee, melk.

 

Lunch (5 dagen)

Eenvoudige broodtafel met vleeswaren, kaas, vers fruit, koffie, thee en melk.

 

Tussendoortje (5 dagen)
Dagelijkse verassing van koek, cake, snoep of snack

 

Maaltijd (4 dagen)
Chili Con Carne, Spaghetti Bolognese, Nasi Rames, Goulash, Kip-kerrie met rijst.
De maaltijd wordt geserveerd met een passende salade en een eenvoudig toetje ter afsluiting.

 

Inschepingsschotel

Bij een meerdaags arrangement kunt u bij een voorovernachting een inschepingsschotel bestellen voor de avond van aankomst. Deze bestaat  uit een koud buffet van vlees, vis, kaas, stokbrood en (kruiden)boter.
U kunt deze schotel meebestellen voor een afwijkend aantal personen (het minimum is 10 personen).

 
 

 

Drankjes aan boord
 

De prijs voor het cateringpakket is exclusief drankjes, met uitzondering van de bij 'Samenstelling cateringpakket’ genoemde drankjes.
De traditionele zeilschepen voor dag- en meerdaagse tochten hebben geen drankvoorraad aan boord. U dient zelf uw drankjes mee te nemen of in te kopen in de haven van vertrek. Enkele schepen zijn voorzien van een biertap. Dit staat bij de specificaties van het schip vermeld.

 

Dieetwensen
 

Speciale dieetwensen kunt u kenbaar maken op het bestelformulier of bel 010 – 415 66 00. Wij trachten, indien mogelijk, rekening te houden met uw wensen.