Weekendzeilen 

Schip exclusief voor uw gezelschap

 

Geniet een weekend met uw vrienden of familie aan boord van uw "eigen" traditionele zeilschip: even heerlijk uitwaaien op het water, actief meehelpen met het reilen en zeilen aan boord of juist ontspannen genieten aan dek. 

Een paar dagen op het water, wakker worden in een onvervalste scheepshut en uw neus bovendeks in de wind steken. Zo proeft u het vrije leven aan boord van een van onze traditionele zeilschepen.

 

Een weekend begint op vrijdagavond om 20:00 uur en eindigt op zondagmiddag 16:00 of 17:00 uur.

Bij enkele schepen is het ook mogelijk een "kort weekend" van zaterdagochtend 10:00 of 11:00 uur tot zondagmiddag 16:00 of 17:00 uur te reserveren.

Een route/programma wordt in overleg met de schipper bepaald op de dag van aankomst.

 

U neemt zelf dekbedden/slaapzakken en handdoeken mee (enkele schepen uitgezonderd, waarbij dekbedden in de prijs inbegrepen zijn), en verzorgt u zelf de maaltijden aan boord.

Aan het einde van de zeiltocht maakt u het schip zelf weer schoon. Het is ook mogelijk de eindschoonmaak af te kopen. De prijzen hiervoor worden bij de reservering zichtbaar (uitgezonderd enkele schepen, waarop het verplicht is de eindschoonmaak af te kopen).

 

Boek uw schip hieronder!

Geïnteresseerd? Klik op de pagina van het arrangement op de knop ‘Reservering aanvragen’ en vul het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een passende aanbieding. Bellen kan ook: 010 415 66 00 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur).