Wedstrijdzeilen

Schip exclusief voor uw gezelschap

 

Altijd al een keer deel willen nemen aan één van de zeilraces aan het begin of aan het einde van het zeilseizoen? Dit is uw kans! Boek met uw familie of vrienden uw "eigen" schip om dit mee te  maken!Een paar dagen op het water, wakker worden in een onvervalste scheepshut en uw neus bovendeks in de wind steken. Zo proeft u het vrije leven aan boord van een van onze traditionele zeilschepen.

Ga bijvoorbeeld met uw vrienden of familie een weekend op pad, of maak een uitgebreidere tour van 5 of 7 dagen op het Marker- en IJsselmeer en mogelijk één van de Waddeneilanden. Ook is het mogelijk deel te nemen aan een van de zeilraces aan het begin of aan het einde van het zeilseizoen. Op alle fronten leert u Nederland op een geheel andere manier kennen!

We hebben voor uw gezelschap (exclusief) groepen vanaf 10 personen aantrekkelijke meerdaagse arrangementen samengesteld. Compact, maar u bent er toch even helemaal uit.

 

Geïnteresseerd? Klik op de pagina van het arrangement op de knop ‘Reservering aanvragen’ en vul het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een passende aanbieding. Bellen kan ook: 010 415 66 00 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur).