Midweekzeilen 

Schip exclusief voor uw gezelschap

 

Een actieve midweek met veel ontspanning! Maak met uw familie of vrienden een tour van 5 dagen op het Marker- en IJsselmeer aan boord van uw "eigen" traditionele zeilschip.

Een paar dagen op het water, wakker worden in een onvervalste scheepshut en uw neus bovendeks in de wind steken. Zo proeft u het vrije leven aan boord van een van onze traditionele zeilschepen.

 

Een midweek begint op maandagochtend en eindigt op vrijdagmiddag.

Een voorovernachting op de dag voor vertrek behoort tegen meerprijs tot de mogelijkheden.

De exacte tijden van inscheping en ontscheping worden bij de reservering zichtbaar.

Een route/programma wordt in overleg met de schipper bepaald op de dag van aankomst.

 

U neemt zelf dekbedden/slaapzakken en handdoeken mee (deze kunnen ook bij ons gehuurd worden), en verzorgt u zelf de maaltijden aan boord.

Aan het einde van de zeiltocht maakt u het schip zelf weer schoon. Het is ook mogelijk de eindschoonmaak af te kopen. De prijzen hiervoor worden bij de reservering zichtbaar (uitgezonderd enkele schepen, waarop het verplicht is de eindschoonmaak af te kopen).

 

Boek uw schip hieronder!

Geïnteresseerd? Klik op de pagina van het arrangement op de knop ‘Reservering aanvragen’ en vul het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een passende aanbieding. Bellen kan ook: 010 415 66 00 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur).