Hotelschip stilliggend

Schip exclusief voor uw gezelschap

 

Wakker worden op het water! Comfortabel en voordelig overnachtingen op een Slaapschip.

Een weekendje weg of een korte vakantie, slapen op het water op een boot geeft net dat extraatje aan je uitje.

Wat kan ik verwachten van een vakantie op een schip?

 

Eenmaal aangekomen zal de wordt alles uitgelegd over het reilen en zeilen op een slaapschip. Hierna heb je het verblijf voor je zelf, de eigenaar heeft een eigen plek maar is altijd in de buurt indien nodig. Aan boord heb je de beschikking over een grote salon, goed uitgeruste keuken, voldoende kamers en sanitair.
Tijdens je vakantie kun je lekker aan dek zitten, uitkijken over het water en genieten van het zonnetje.
Onze schepen zijn er in verschillende soorten en maten. Mocht je specifieke wensen hebben of andere vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we het perfecte schip voor je familie vakantie kunnen aanbieden.

Hoe ziet een vakantie op een schip eruit?

 

In principe werkt een vakantie op een schip hetzelfde als in een vakantiehuis, behalve dan dat je op het water slaapt in een wel heel bijzondere accommodatie.
Vanaf het schip kun je alle kanten op. Je kunt er overdag zelf op uit gaan om daarna terug te keren naar je schip om lekker te gaan koken en van de avond te genieten.
De schepen hebben over het algemeen een vaste ligplaats op de werf  of een mooi rustig plekje buitenaf. Maar het is ook mogelijk om het schip naar een andere locatie te varen indien je voor een langere periode op vakantie gaat.
Omdat je toch op een schip verblijft is het wel zo toepasselijk om een stukje te gaan varen. Deze tocht kan variëren van een paar uurtjes tot de hele dag.