Dagtochten zeilen

Zeilschip exclusief voor uw gezelschap

 

Voor een dag of dagdeel op het water biedt Sailing/Hollands Glorie uw gezelschap een breed scala aan mogelijkheden. Naast de bestaande programma’s is het ook mogelijk een schip exclusief voor uw gezelschap te huren en daarbij zelf een programma/arrangement op maat samen te stellen. U kunt hierbij kiezen een schip per uur (met een minimum aantal uren) te huren, of direct een volledige dag van 8 uur of een dagdeel in de ochtend, middag of avond van 4 uur. Na zo’n dag stapt u gegarandeerd blij, voldaan en met een bijzondere ervaring rijker weer van boord.

 

Geïnteresseerd? Maak hieronder uw keuze en stel verder uw eigen programma op maat samen.

Heeft u nog vragen, stel deze via de chat of bel ons op : 0294 - 271 561.

Onze medewerkers op kantoor helpen u graag verder.

DAG, MIDDAG OF AVOND


Voor een dag of dagdeel op het water biedt Sailing/Hollands Glorie uw gezelschap een breed scala aan mogelijkheden. Wij hebben hiervoor een aantal bestaande programma’s waaruit u kunt kiezen. Centraal staat de onvergetelijke beleving op het water. Na zo’n dag stapt u gegarandeerd blij, voldaan en met een bijzondere ervaring rijker weer van boord.

 

Geïnteresseerd? Klik op de pagina van het arrangement op de knop ‘Reservering aanvragen’ en vul het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een passende aanbieding. Bellen kan ook: 0294 - 271 561 (op werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur).

 

Naast de bestaande programma’s is het ook mogelijk een schip exclusief voor uw gezelschap te huren en daarbij zelf een programma/arrangement op maat samen te stellen. U kunt hierbij kiezen een schip per uur (met een minimum aantal uren) te huren, of direct een volledige dag van 8 uur of een dagdeel in de ochtend, middag of avond van 4 uur. Na zo’n dag stapt u gegarandeerd blij, voldaan en met een bijzondere ervaring rijker weer van boord.

Heeft u nog vragen, stel deze via de chat, klik op reservering aanvragen of bel ons op: 0294 - 271 561.

Onze medewerkers op kantoor helpen u graag verder.