Home » Schip huren » Dag of Dagdeel

Dag- en avondarrangementen

op klassieke zeil- of motorschepen voor groepen (u huurt het schip exclusief)

 

Voor een dagje of dagdeel op het water biedt Hollands Glorie een brede waaier van aantrekkelijke mogelijkheden. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet. Na zo’n dagje stapt u gegarandeerd blij, voldaan en met een bijzondere ervaring rijker weer van boord.

 

Geïnteresseerd?  Maak uw keuze onze bestaande programma's of stel uw eigen arrangement samen via huren op maat.

DAG- OF DAGDEEL


Voor een dagje of dagdeel op het water biedt Sailing/Hollands Glorie uw gezelschap een brede waaier van aantrekkelijke mogelijkheden een breed scala aan mogelijkheden. Wij hebben hiervoor een aantal bestaande programma’s waaruit u kunt kiezen. Centraal staat de onvergetelijke beleving op het water. Na zo’n dag stapt u gegarandeerd blij, voldaan en met een bijzondere ervaring rijker weer van boord.

 

Geïnteresseerd? Klik op de pagina van het arrangement op de knop ‘Reservering aanvragen’ en vul het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een passende aanbieding. Bellen kan ook: 010 415 66 00 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur).

Voor een dagje of dagdeel op het water biedt Sailing/Hollands Glorie uw gezelschap een breed scala aan mogelijkheden. Naast de bestaande programma’s is het ook mogelijk een schip exclusief voor uw gezelschap te huren en daarbij zelf een programma/arrangement op maat samen te stellen. U kunt hierbij kiezen een schip per uur (met een minimum aantal uren) te huren, of direct een volledige dag van 8 uur of een dagdeel in de ochtend, middag of avond van 4 uur. Na zo’n dag stapt u gegarandeerd blij, voldaan en met een bijzondere ervaring rijker weer van boord.

 

Geïnteresseerd? Maak hieronder uw keuze en stel verder uw eigen programma op maat samen.

 

Heeft u nog vragen, stel deze via de chat of bel ons op : 0294-271561.

Onze medewerkers op kantoor helpen u graag verder.