Feesten aan boord schip exclusief huren

Feesten aan boord / Schip exclusief

Varend feesten of gezellig borrelen op een unieke locatie

Prijzen schip exclusief voor uw gezelschap

Prijzen op aanvraag

 

Iets te vieren en u wilt dit graag doen op een originele locatie? Onze schepen Hydrograaf, Lelie en Sanne Sophia zijn uitermate geschikt voor een knallend feest of een gezellige borrel. Een swingende band maakt uw feest compleet!

 

Klik op ‘Reservering aanvragen’ of bel 010 415 66 00 (werkdagen 09.00 – 17.00 uur).

 

VOORBEELD-PROGRAMMA

 

Rond 20.00 uur komt u aan boord van het schip. U en uw gasten worden ontvangen door de schipper en zijn bemanning met een glas Prosecco. Zodra iedereen aan boord is, vaart het schip uit. Gedurende de vaartocht schenken we drankjes uit het nationale assortiment op turfbasis.

Omstreeks 21.00 uur maakt de band zijn opwachting om de avond nog meer swing en Schwung te geven. De bemanning serveert ondertussen een uitgebreide borrelgarnituur.

Om 23.45 uur nadert het schip de vertrekhaven en is het feest ten einde. Om 24.00 uur gaat u weer van boord.

 

SPECIFICATIES

 

Vertrek/aankomst
 • 20:00 uur: Vertrek vanuit Amsterdam of Muiden
 • 24:00 uur: Aankomst in Amsterdam of Muiden
 
Schepen
 • Salonboot Lelie 30 – 50 personen
 • Salonboot Hydrograaf: 50 – 120 personen
 • Driemastklipper Sanne Sophia: 50 – 120 personen

 

Klik op de schepen voor meer informatie.

 

 

Vaargebied
U vertrekt vanuit Muiden of Amsterdam en afhankelijk van het weer en uw wensen maken we een vaartocht over het IJmeer, het IJ of Noordzeekanaal.
 
Catering/verzorging

Bij dit arrangement is inbegrepen: prosecco bij ontvangst en uitgebreide borrelgarnituur, bestaande uit:

 • Gemengde nootjes
 • Warme kaasballetjes
 • Vegetarische loempia´s
 • Bitterballen
 • Haring op roggebrood
 • Zalm met bieslook-roomkaas op toast

 

Arrangement is exclusief drankjes uit het nationale assortiment (op turfbasis).

 

Catering is tegen meerkosten ook uit te breiden of samen te stellen naar wens. Gelieve dit bij uw reserveringsaanvraag aan te geven.

 

 

Reserveren

Klik op de button ‘Reservering aanvragen’ en vul uw gegevens, de gewenste datum en het aantal personen in, en klik vervolgens op ‘verzenden’. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op.

 

Prijzen

De prijs voor dit arrangement is per persoon en afhankelijk van het aantal personen. Klik hier voor een overzicht van de prijzen van de arrangementen. Bij de prijs inbegrepen catering, drankjes en extra services vindt u bij specificaties.

 

Drankjes aan boord

Naast consumpties die bij het arrangement zijn inbegrepen, kunt u aan boord extra drankjes gebruiken. Deze worden direct of na afloop met u afgerekend. Indien u aan boord internationale bar wenst, dient u dit voor afvaart aan ons kenbaar te maken.

 

Uitbreiden arrangement

Het is altijd mogelijk het arrangement naar uw wensen aan te passen. Wij helpen u graag om uw speciale wensen voor catering, activiteiten aan boord of een afwijkende aankomst- of vertrekhaven te realiseren. U kunt uw wensen kenbaar maken bij de reserveringsaanvraag of contact met ons opnemen voor een vrijblijvende aanbieding.

 

Zelf een schip huren?

Hollands Glorie heeft exclusieve arrangementen voor u samengesteld. U kunt ook zelf een schip met bemanning huren voor een dag of langere periode. Klik hier voor een overzicht van onze schepen en mogelijkheden.

 

Vragen / contact

Heeft u vragen? Lees hieronder de meest gestelde vragen of neem contact met ons op via contact of bel 010 415 66 00 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur). Wij helpen u graag verder.