Feesten aan boord schip exclusief huren

Feesten aan boord / Schip exclusief

Varend feesten of gezellig borrelen op een unieke locatie

Prijzen schip exclusief voor uw gezelschap

Prijzen op aanvraag

 

Iets te vieren en u wilt dit graag doen op een originele locatie? Onze schepen Hydrograaf, Lelie en Sanne Sophia zijn uitermate geschikt voor een knallend feest of een gezellige borrel. Een swingende band maakt uw feest compleet!

 

Voor meer informatie klik op "Reservering aanvragen" of stel uw vragen via de chat of bel ons op: 0294-271561. Wij helpen u graag verder.

 

VOORBEELD-PROGRAMMA

 

Rond 20:00 uur komt u aan boord van het schip. U en uw gasten worden ontvangen door de schipper en zijn bemanning met een glas Prosecco. Zodra iedereen aan boord is, vaart het schip uit. Gedurende de vaartocht schenken we drankjes uit het nationale assortiment op turfbasis.

Omstreeks 21:00 uur maakt de band zijn opwachting om de avond nog meer swing en Schwung te geven. De bemanning serveert ondertussen diverse borrelhapjes naar wens.

Om 23:45 uur nadert het schip de vertrekhaven en is het feest ten einde. Om 24:00 uur gaat u weer van boord.

 

SPECIFICATIES

 

Vertrek/aankomst
  • 20:00 uur: Vertrek vanuit Amsterdam of Muiden
  • 24:00 uur: Aankomst in Amsterdam of Muiden
 
Schepen

Klik op de schepen voor meer informatie.

 
Vaargebied
U vertrekt vanuit Muiden of Amsterdam en afhankelijk van het weer en uw wensen maken we een vaartocht over het IJmeer, het IJ of Noordzeekanaal.
 
Catering/verzorging

Bij dit arrangement is inbegrepen: prosecco bij ontvangst.

De borrelhapjes zijn naar wens, en tegen meerprijs, aan te vragen.

Het arrangement is exclusief drankjes uit het nationale assortiment (op turfbasis).

 

Catering is tegen meerkosten ook uit te breiden of samen te stellen naar wens. Gelieve dit bij uw reserveringsaanvraag aan te geven.

 

Reserveren

Klik op de button ‘Reservering aanvragen’ en vul uw gegevens, de gewenste datum en het aantal personen in, en klik vervolgens op ‘verzenden’. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op.

 

 

Vragen / contact

Heeft u vragen? Lees hieronder de meest gestelde vragen of neem contact met ons op via contact of bel 0294 - 271 561 (op werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur). Wij helpen u graag verder.