Ja-woord op het water

Stap letterlijk in het huwelijksbootje

 

Voor een bruiloft op een unieke locatie bent u bij ons aan het juiste adres. Kies ervoor om uw huwelijk, in aanwezigheid van een select gezelschap, door de ambtenaar van de burgerlijke stand aan boord van een klassiek schip te laten voltrekken.
Na de huwelijksvoltrekking aan boord heffen we het glas en varen we uit. Met uw gezelschap legt u uw eerste huwelijksmijlen te water af! De crew en cateraar aan boord zorgen voor ‘de puntjes op de i’ tijdens deze bijzonder feestelijke dag.

 

 

PROGRAMMA

 

11:30 uur U en uw gasten komen aan boord van de Lelie of de Hydrograaf. Het schip van uw keuze is afgemeerd aan de VVW-steiger in Weesp. U wordt ontvangen door de schipper en zijn bemanning met een drankje naar keuze.

12:15 uur De ambtenaar van de burgerlijke stand van Weesp komt aan boord (niet bij de prijs inbegrepen).

12:30 uur De huwelijksvoltrekking vindt plaats aan boord van het schip in de haven van Weesp.

13:15 uur Na de huwelijksvoltrekking is er tijd voor felicitaties en schenken wij een glas Méthode Traditionelle. Het schip vaart uit. Wij serveren kort daarna een High Tea en in de loop van de middag een zoutjesassortiment.

16:15 uur Het schip nadert de VVW-steiger te Weesp, waar u en uw gasten weer van boord gaan.

16:30 uur Einde programma.

 

 

 

SPECIFICATIES

 

Vertrek/aankomst

 

VVW-steiger ter hoogte van Hoogstraat 25, Weesp

 

 • 11:30 uur: vertrek
 • 16:30 uur: aankomst
 
Schepen
 
 • Salonboot Lelie 30 – 50 personen
 • Salonboot Hydrograaf: 50 – 120 personen

(Klik hiernaast op de schepen voor meer informatie.)

 

Vaargebied
 

Weesp – Muiden of Nigtevegt – Weesp. Klik op de link hieronder voor het routekaartje.

Routekaartje →

 

Catering/verzorging

 

Wij verzorgen uw bruiloft tot in de puntjes. Bij de arrangementen is inbegrepen:

  • High Tea, bestaande uit: scones met confiture en clotted cream, muffins, petit fours, éclairs, aardbeien (mei-sept) met Engelse room, luxe sandwiches met gerookte zalm, kalkoenfilet met komkommer en bieslookroomkaas, koffie en een uitgebreid assortiment thee
  • Zoutjesassortiment, bestaande uit: pinda’s, gemengde nootjes en banketbakkerszoutjes

  Drankjes die geen deel uitmaken van het arrangement, zijn niet bij de prijs inbegrepen en worden na afloop afgerekend.

  Catering is tegen meerkosten ook uit te breiden of samen te stellen naar wens. Gelieve dit bij uw reserveringsaanvraag aan te geven.

  Kosten trouwambtenaar zijn niet inbegrepen in dit arrangement.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 
Reserveren

 

Klik op de button ‘Reservering aanvragen’ en vul uw gegevens, de gewenste datum en het aantal personen in, en klik vervolgens op ‘verzenden’. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op.

 

Prijzen

 

De prijs voor dit arrangement is per persoon en afhankelijk van het aantal personen. Klik hier voor een overzicht van de prijzen van de arrangementen. Bij de prijs inbegrepen catering, drankjes en extra services vindt u bij specificaties.

 

Drankjes aan boord
 

Naast consumpties die bij het arrangement zijn inbegrepen, kunt u aan boord extra drankjes gebruiken. Deze worden direct of na afloop met u afgerekend. Indien u aan boord internationale bar wenst, dient u dit voor afvaart aan ons kenbaar te maken.

 

Uitbreiden arrangement

 

Het is altijd mogelijk het arrangement naar uw wensen aan te passen. Wij helpen u graag om uw speciale wensen voor catering, activiteiten aan boord of een afwijkende aankomst- of vertrekhaven te realiseren. U kunt uw wensen kenbaar maken bij de reserveringsaanvraag of contact met ons opnemen voor een vrijblijvende aanbieding.

 

Zelf een schip huren?

 

Hollands Glorie heeft exclusieve arrangementen voor u samengesteld. U kunt ook zelf een schip met bemanning huren voor een dag of langere periode. Klik hier voor een overzicht van onze schepen en mogelijkheden.

Vragen / contact

 

Heeft u vragen? Lees hieronder de meest gestelde vragen of neem contact met ons op via contact of bel 010 415 66 00 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur). Wij helpen u graag verder.