Exclusieve bruiloft rond het Gooi

Op driemastklipper Sanne Sophia en salonboot Lelie

Wilt u groots uitpakken en uw huwelijksdag op een bijzondere manier vieren? Dan is dit exclusieve arrangement, inclusief een vaartocht over de Vecht en een zeiltocht vanuit Muiden over het IJsselmeer, absoluut iets voor u.

 

Exclusieve bruiloft rond het Gooi
Exclusieve bruiloft rond het Gooi
Exclusieve bruiloft rond het Gooi

PROGRAMMA

 

Vaartocht over de Vecht met salonboot Lelie

 

Om 13.00 uur is de huwelijksvoltrekking in het Gemeentehuis van Loenen aan de Vecht. Na de huwelijksvoltrekking stapt u met uw gasten aan boord van de sfeervolle salonboot Lelie voor een tocht over de Vecht naar Muiden. U wordt ontvangen door de schipper en zijn bemanning met een glas Champagne, waarna de bruidstaart (als extra optie te leveren) wordt aangesneden. We varen over de Vecht richting Vreeland, Nigtevecht en Weesp om uiteindelijk in Muiden te arriveren. Rond 15.00 uur serveert de bemanning een gecombineerd borrelgarnituur.

 

Avondprogramma met barbecue op driemaster Sanne Sophia

 

Omstreeks 17.15 uur verzamelen de avondgasten zich in Muiden. Zij worden met een watertaxi naar de driemastklipper Sanne Sophia gevaren. U meert met de Lelie rond 17.30 uur af naast de Sanne Sophia, waar de gasten overstappen. Aan boord van de Sanne Sophia worden de gasten ontvangen door de schipper en zijn bemanning met een drankje naar keuze. Tegen 18.00 uur varen we uit richting het IJsselmeer. De zeilen worden gehesen. Gasten die mee willen helpen, worden ingedeeld en kunnen de bemanning assisteren. Om 19.00 uur serveren we een barbecue. Aansluitend op de barbecue schenken we koffie en thee. In de loop van de avond wordt er nog een borrelgarnituur geserveerd. Omstreeks 24:00 uur meert de Sanne Sophia weer af in Muiden waar u en u gasten weer van boord gaan.

 

 

SPECIFICATIES

 

Vertrek/aankomst

  • 13:00 uur: vertrek vanuit Loenen aan de Vecht
  • 24:00 uur: aankomst in Muiden, Herengracht
 
Schepen
 
  • Salonboot Lelie 30 – 50 personen
  • Driemastklipper Sanne Sophia: 50 – 120 personen

Vervoer met watertaxi naar Sanne Sophia

(Klik hiernaast op de schepen voor meer informatie.)

 

Vaargebied
 

Muiden – IJsselmeer – Muiden. Klik op de link hieronder voor het routekaartje.

Routekaartje →

 

Catering/verzorging

 

Wij verzorgen uw bruiloft tot in de puntjes. Bij de arrangementen is inbegrepen:

  • Pierre Moreau champagne
  • Gecombineerd borrelgarnituur, bestaande uit een bittergarnituur (bitterballen, vlammetjes, mini-loempia’s en kaassoufflés), uitgebreid met blokjes kaas en toastjes met gerookte forel
  • Drankje naar keuze
  • Zoutjesassortiment, bestaande uit pinda’s, nootjes en banketbakkerszoutjes
  • Barbecue met een hamburger, culotte (gemarineerde biefstuk), grote stok kipsaté en lamsspies, aardappelsalade, gemengde groene salade met croutons, tomaten-mozzarellasalade, verse fruitsalade, saté-, knoflook-, cocktail- en gembersaus, stokbrood en room- en kruidenboter
  • Borrelgarnituur, bestaande uit gemengde nootjes, haring op roggebrood, gevuld eitje, blokjes kaas met garnituur, canapé met druif, brie en walnoot, gehaktballetjes, canapé met roomkaas en zalm

 

Drankjes die geen deel uitmaken van het arrangement, zijn niet bij de prijs inbegrepen en worden na afloop afgerekend. Arrangementen zijn ook inclusief drankjes te reserveren.

Catering is tegen meerkosten ook uit te breiden of samen te stellen naar wens. Gelieve dit bij uw reserveringsaanvraag aan te geven.

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 
Reserveren

 

Klik op de button ‘Reservering aanvragen’ en vul uw gegevens, de gewenste datum en het aantal personen in, en klik vervolgens op ‘verzenden’. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op.

 

Prijzen

 

De prijs voor dit arrangement is per persoon en afhankelijk van het aantal personen. Klik hier voor een overzicht van de prijzen van de arrangementen. Bij de prijs inbegrepen catering, drankjes en extra services vindt u bij specificaties.

 

Drankjes aan boord
 

Naast consumpties die bij het arrangement zijn inbegrepen, kunt u aan boord extra drankjes gebruiken. Deze worden direct of na afloop met u afgerekend. Indien u aan boord internationale bar wenst, dient u dit voor afvaart aan ons kenbaar te maken.

 

Uitbreiden arrangement

 

Het is altijd mogelijk het arrangement naar uw wensen aan te passen. Wij helpen u graag om uw speciale wensen voor catering, activiteiten aan boord of een afwijkende aankomst- of vertrekhaven te realiseren. U kunt uw wensen kenbaar maken bij de reserveringsaanvraag of contact met ons opnemen voor een vrijblijvende aanbieding.

 

Zelf een schip huren?

 

Hollands Glorie heeft exclusieve arrangementen voor u samengesteld. U kunt ook zelf een schip met bemanning huren voor een dag of langere periode. Klik hier voor een overzicht van onze schepen en mogelijkheden.

Vragen / contact

 

Heeft u vragen? Lees hieronder de meest gestelde vragen of neem contact met ons op via contact of bel 010 415 66 00 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur). Wij helpen u graag verder.