Bruiloftsfeest in stijl

op salonboot of driemastklipper vanaf Muiden

Wilt u uw huwelijksdag op een stijlvolle manier afsluiten? Dan is dit exclusieve arrangement, inclusief een vaartocht over het IJsselmeer, absoluut iets voor u.

 

Bruiloftsfeest in stijl
Bruiloftsfeest in stijl
Bruiloftsfeest in stijl

PROGRAMMA

U en uw gasten komen om 20:00 uur aan boord van het schip, dat afgemeerd ligt aan de Herengracht te Muiden. U wordt ontvangen door de schipper en zijn bemanning met koffie en thee met gesorteerd gebak.

Zodra alle gasten aan boord zijn, vaart het schip uit richting het IJsselmeer. Rond 21:30 uur wordt er op het bruidspaar getoost met een glas Méthode Traditionelle. Gedurende de avond gaan wij rond met een uitgebreid borrelgarnituur. Rond 24:00 uur gaan u en uw gasten in Muiden weer van boord.

 

 

SPECIFICATIES

 

Vertrek/aankomst

  • 20:00 uur: Vertrek vanuit Muiden, Herengracht
  • 24:00 uur: Aankomst in Muiden, Herengracht
 
Schepen
 
  • Salonboot Lelie 30 – 50 personen
  • Salonboot Hydrograaf: 50 – 120 personen
  • Driemastklipper Sanne Sophia: 50 – 120 personen

(Klik hiernaast op de schepen voor meer informatie.)

 

Vaargebied
 

Muiden – IJsselmeer – Muiden. Klik op de link hieronder voor het routekaartje.

Routekaartje →

 

Catering/verzorging

 

Wij verzorgen uw bruiloft tot in de puntjes. Bij het arrangement is inbegrepen:

  • Koffie en thee met gesorteerd gebak
  • Een glas Méthode Traditionelle
  • Uitgebreid borrelgarnituur
    gemengde nootjes, haring op roggebrood, zalm op stokbrood met kuit, witlof met ham en prei, stokbrood met forel en bieslook, meloen met ham, diverse tapenades met stokbrood.

Drankjes die geen deel uitmaken van het arrangement, zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Catering is tegen meerkosten ook uit te breiden of samen te stellen naar wens. Gelieve dit bij uw reserveringsaanvraag aan te geven.

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 
Reserveren

 

Klik op de button ‘Reservering aanvragen’ en vul uw gegevens, de gewenste datum en het aantal personen in, en klik vervolgens op ‘verzenden’. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op.

 

Prijzen

 

De prijs voor dit arrangement is per persoon en afhankelijk van het aantal personen. Klik hier voor een overzicht van de prijzen van de arrangementen. Bij de prijs inbegrepen catering, drankjes en extra services vindt u bij specificaties.

 

Drankjes aan boord
 

Naast consumpties die bij het arrangement zijn inbegrepen, kunt u aan boord extra drankjes gebruiken. Deze worden direct of na afloop met u afgerekend. Indien u aan boord internationale bar wenst, dient u dit voor afvaart aan ons kenbaar te maken.

 

Uitbreiden arrangement

 

Het is altijd mogelijk het arrangement naar uw wensen aan te passen. Wij helpen u graag om uw speciale wensen voor catering, activiteiten aan boord of een afwijkende aankomst- of vertrekhaven te realiseren. U kunt uw wensen kenbaar maken bij de reserveringsaanvraag of contact met ons opnemen voor een vrijblijvende aanbieding.

 

Zelf een schip huren?

 

Hollands Glorie heeft exclusieve arrangementen voor u samengesteld. U kunt ook zelf een schip met bemanning huren voor een dag of langere periode. Klik hier voor een overzicht van onze schepen en mogelijkheden.

Vragen / contact

Heeft u vragen? Lees hieronder de meest gestelde vragen of neem contact met ons op via contact of bel 010 415 66 00 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur). Wij helpen u graag verder.