De mooiste dag…

Aan boord van een klassiek zeil- of motorschip

 

Elkaar het ja-woord geven: dat vraagt om een bijzondere omlijsting. Voor de mooiste dag van uw leven biedt Hollands Glorie een aantal feestelijke en originele mogelijkheden op haar sfeervolle schepen. De bemanning onthaalt u gastvrij en vriendelijk, en gaat rond met heerlijke hapjes en drankjes. Zeg daar maar eens nee tegen!

Geïnteresseerd? Klik op de pagina van het trouwarrangement op de knop ‘Reservering aanvragen’ en vul het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een passende aanbieding. Bellen kan ook: 010 415 66 00 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur).

Bruiloftsfeest in stijl

Op salonboot of driemastklipper vanaf Muiden.

Wilt u uw huwelijksdag op een stijlvolle manier afsluiten? Dan is dit exclusieve arrangement, inclusief een vaartocht over het IJsselmeer, absoluut iets voor u.

Op driemastklipper Sanne Sophia en salonboot Lelie.

Wilt u groots uitpakken en uw huwelijksdag op een bijzondere manier vieren? Dan is dit exclusieve arrangement, inclusief een vaartocht over de Vecht en een zeiltocht vanuit Muiden over het IJsselmeer, absoluut iets voor u.

Stap letterlijk in het huwelijksboot.

Voor een bruiloft op een unieke locatie bent u bij ons aan het juiste adres. Kies ervoor om uw huwelijk, in aanwezigheid van een select gezelschap, door de ambtenaar van de burgerlijke stand aan boord van een klassiek schip te laten voltrekken. Na de huwelijksvoltrekking aan boord heffen we het glas en varen we uit. Met uw gezelschap legt u uw eerste huwelijksmijlen te water af! De crew en cateraar aan boord zorgen voor ‘de puntjes op de i’ tijdens deze bijzonder feestelijke dag.