Opstappers » Schip huren » Algemene informatie groep

Algemene informatie arrangementen of schip huren

 

Bij Hollands Glorie kunt u een scala aan vaste arrangementen voor dag- of dagdeeltochten exclusief voor uw gezelschap boeken vanaf ca. 20 personen. Is uw gezelschap kleiner, dan kunt u gebruik maken van ons programma voor opstappers. De arrangementen die Hollands Glorie voor groepen heeft samengesteld, zijn tot in de puntjes verzorgd. U wordt welkom geheten door onze gastvrije bemanning en tijdens de tocht hoeft het u aan niets te ontbreken: uitstekende catering en een (welkomst)drankjes zijn bij de dag- of dagdeelarrangementen inbegrepen. Andere voorzieningen en overige drankjes zijn niet inbegrepen en kunnen aan boord worden gekocht.

Naast de bestaande programma’s is het ook mogelijk een schip exclusief voor uw gezelschap te huren en daarbij zelf een programma/arrangement op maat samen te stellen. U kunt hierbij kiezen een schip per uur (met een minimum aantal uren) te huren, of direct een volledige dag van 8 uur of een dagdeel in de ochtend, middag of avond van 4 uur.

 

Wilt u liever langer onderweg zijn, bijvoorbeeld een weekend, midweek of week: ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres.

 

Prijslijsten arrangementen

 

Hiernaast kunt u de prijslijsten van onze verschillende arrangementen downloaden.

 

Informatie en voorwaarden arrangementen of schip huren

 

 

Toelichting op prijzen

Prijzen voor onze arrangementen zijn incl. 9% BTW, bemanning, haven- en sluisgelden en motoruren, en excl. reis-/annuleringsverzekering en transferkosten. Mocht u bepaalde services niet terugvinden in uw arrangement, dan verzoeken wij u vriendelijk contact met kantoor op te nemen via info@sailing.nl of 0294 - 271 561.

 

Specificaties van de periodes

Dag: 10:00 uur tot 18:00 uur
Weekend: vr. 20:00 uur tot zo. 17:00 uur
Kort weekend: za. 10:00 uur tot zo. 17:00 uur
Midweek: ma. 10:00 uur tot vr. 16:00 uur
Week: za. 10:00 uur tot vr. 16:00 uur
of: ma. 10:00 uur tot zo. 16:00 uur
Schoolweek: ma. 10:00 uur tot vr. 16:00 uur
of: zo. 20:00 uur tot vr. 09:00 uur

 

Afvaarthaven

De schepen hebben vaste vertrekhavens. Een andere vertrekhaven is mogelijk tegen extra leveringskosten. De vertrekhaven van zeeschepen wordt in overleg vastgesteld.

 

Maximum aantal personen

Het op de prijslijst vermelde maximum aantal personen aan boord is het maximum aantal dat is toegestaan door de Scheepvaartinspectie.

 

Dekbedden- en handdoekenverhuur

Tenzij anders overeengekomen neemt u zelf beddengoed (dekbed of slaapzak) en handdoeken mee. Hoeslakens, kussens en kussenslopen zijn aan boord aanwezig.
Dekbedden zijn te huur voor € 16,00 p.p. per periode. U kunt een set handdoeken/washandjes huren voor € 6,00 p.p. per periode.
Op het bestelformulier kunt u het gewenste aantal dekbedden en handdoekenpakketten opgeven. U rekent de kosten hiervoor aan boord af.

 

Eindschoonmaak

U dient het schip in dezelfde staat achter te laten als waarin u het heeft aangetroffen. Aan het einde van de reis maakt u schoon schip. Bij enkele schepen en/of huurperiodes is het verplicht de eindschoonmaak af te kopen.

 

Catering

In de bestaande arrangementen is beschreven welke catering u kunt verwachten. Mocht u afwijkende wensen hebben dan kunt u contact opnemen met kantoor.

 

Bestelling biervaten

Deze service bieden wij alleen op schepen met een biertapinstallatie aan boord. U kunt zelf geen biervaten aan boord meenemen. Indien u gebruik wenst te maken van de biertapinstallatie dient u de biervaten tot uiterlijk 7 dagen voor vertrek bij ons te bestellen. De prijzen voor biervaten vindt u in onze cateringbrochure. Deze is op aanvraag te verkrijgen of te downloaden op de pagina Catering op maat.

 

Verzekering

Hollands Glorie raadt passagiers aan een zeilreisverzekering af te sluiten, bestaande uit o.a. een reisverzekering, annuleringsverzekering en een stormclausule. Meer informatie is op aanvraag verkrijgbaar.

 

Annuleren

Bij annulering van uw vaartocht zijn wij genoodzaakt een percentage van de huursom of catering en overige diensten bij u in rekening te brengen:

Schadeloosstelling schip:
tot 6 maanden voor afvaart: 15%
tot 5 maanden voor afvaart: 20%
tot 4 maanden voor afvaart: 30%
tot 3 maanden voor afvaart: 40%
tot 2 maanden voor afvaart: 50%
tot 1 maand voor afvaart: 75%
tot 1 dag voor afvaart: 90%
op de dag van afvaart: 100%

Schadeloosstelling catering en overige diensten:
tot 2 maanden voor afvaart: 15%
tot 1 maand voor afvaart: 25%
tot 2 weken voor afvaart: 50%
tot 1 week voor afvaart: 75%
tot 1 dag voor afvaart: 95%
op de dag van afvaart: 100%

 

Algemene voorwaarden BBZ/TCN

U kunt de volledige Algemene voorwaarden BBZ/TCN aanvragen hier downloaden

 

Contactgegevens

Hollands Glorie Muiden/Weesp
Nijverheidslaan 1d, 1382 LE Weesp
Tel. +31(0) 294 27 15 61
Fax +31(0) 294 26 29 43
info@sailing.nl

Prijswijzigingen voorbehouden