Home » Schip exclusief » Meerdaags » Midweekzeilen IJsselmeer en Waddenzee Liberté

Tjalk Liberté : Midweekzeilen IJsselmeer en Waddenzee

Een actieve week met veel ontspanning.

Zwerftocht door Nederland waterland vanaf

 

€ 360,00

 

Geniet van alles wat Nederland Waterland te bieden heeft. Maak een zwerftocht langs de Friese kust, de Afsluitdijk en het Waddengebied en vaar een midweek mee op tweemastklipper Sybaris. Een actieve week met veel ontspanning.

Prijs 360 – 700 afhankelijk van  de extra opties voor de gewenste accommodatie (garantie 2-persoonshut met eigen douche en toilet of 1-persoonshut).

 

REISINFORMATIE

 

Zondag komt u aan boord in Enkhuizen en maakt u kennis met het schip, de bemanning en uw reisgenoten.
Maandag begint uw zeilzwerftocht. De zeilen worden gehesen en het schip zet koers naar de Friese kust.
Dinsdag zeilt u richting de Afsluitdijk. Na het 'schutten' in de sluis bij Kornwerderzand, ligt het zilte Waddengebied voor de boeg. Dit is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa. De nacht brengt u door in de haven van Harlingen.
Woensdag koerst u richting Terschelling, een gezellig eiland met een schitterend bos- en duingebied. Onderweg zeilt u langs drooggevallen zandplaten waar regelmatig zeehonden heerlijk liggen te zonnen.
Donderdag zeilt u naar Medemblik, een gezellig middeleeuws stadje.
Vrijdag is het voor de laatste keer 'alle hens aan dek', voordat het schip om 16.00 uur weer afmeert in de opstaphaven.

 

SPECIFICATIES

Vertrek/aankomst

  • Zondag 20:00 uur: vertrek vanuit Enkhuizen
  • Vrijdag 16:00 uur: aankomst in Enkhuizen

Vervoer naar en van Enkhuizen is op eigen gelegenheid en kosten.

 

Inclusief

  • Alle maaltijden: ontbijt, lunch en avondmaaltijden met koffie, thee en (karne-)melk. Deze maaltijden zijn eenvoudig en smakelijk. Tijdens deze zeilvakantie vaart een kok mee die samen met u zorg draagt voor het bereiden van de maaltijden en daarbij ook de hulp van de kinderen inroept als zij dat willen.
  • Dekbed en handdoeken.
 
Exclusief

De prijs is exclusief overige drankjes. Deze betaalt u aan het einde van de reis contant aan boord (op nacalculatie). Mogelijke excursies zijn niet bij dit arrangement inbegrepen.

Boeken

Kies de gewenste accommodatie en het aantal personen. Voeg toe aan uw winkelmandje. Wilt u verschillende ticketsoorten bestellen, herhaal dan het proces voor een andere ticketsoort. U betaalt met IDeal.

 

Vragen / contact

Heeft u vragen? Lees hier de meest gestelde vragen of neem contact met ons op via contact of bel 010 415 66 00 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur). Wij helpen u graag verder.