Stevenklipper 'Broedertrouw'

Dagtochten: 45p, meerdaags: 32p

Een weekend wedstrijd zeilen of zomaar zeilen op het IJsselmeer, een vaarweekend met de familie, de vrienden, de vereniging of de sportclub. Een familie dag of een bedrijfsfeest op een schip, vanuit Enkhuizen of Hoorn. Aula, conferentie- en hotel schip. Vaar met de Broedertrouw en ontdek het IJsselmeer!

 

Over het schip

De Stevenklipper Broedertrouw werd gebouwd in 1882. Het heeft een lengte van 34.00m en is 6,30m breed. De zeil oppervlakte is 347m². Voor een dagje uit is genoeg ruimte voor 45 personen aan boord. Voor meerdaagse tochten is het schip geschikt voor 32 personen, verdeeld over 10 hutten.

Er zijn een 6-persoons, vier 4-persoons en vijf 2-persoons hutten, 3 douches en 3 toiletten aan boord. De keuken is uitgerust voor 45 personen met o.a. twee koelkasten met vriesvak, een fornuis met 8 kookplaten, een oven en biertap.

De catering kan voor u worden georganiseerd rekening houdend uw wensen.

De historische IJsselmeerstad Enkhuizen is het uitgangspunt van het zeilen met de Broedertrouw. Medemblik, Volendam, Muiden of Marken kunnen afhankelijk van het weer en de wind, bezeild worden. Een vaar weekend met de Broedertrouw is een gedenkwaardige gebeurtenis voor iedereen.

 

Dekbedden, handdoeken en washandjes kunnen worden gehuurd. Voor alle opvarenden zijn reddingsvesten beschikbaar, waaronder een aantal speciaal voor kinderen. De Broedertrouw is een comfortabel zeilschip voor dagtochten en meerdaagse tochten op het Markermeer, het IJsselmeer en de Waddenzee.

Mogelijke arrangementen

  • Schoolwerkweken
  • Zeilcruises
  • Weekendzeilen