De leukste bedrijfsuitjes op het water

Gepubliceerd op 5 april 2022 om 15:28

Samen met je collega’s een (mid)dagje ontspannend, actief, sportief of creatief bezig zijn: een leuk bedrijfsuitje draagt bij aan een goede werksfeer. Zeker nu het weer kan is het tijd voor een onvergetelijk bedrijfsuitje! Wij zetten graag de leukste bedrijfsuitjes op een rij. En niet zomaar bedrijfsuitjes, maar bedrijfsuitjes op het water. Tijd voor teambuilding! 

 

Actief meehelpen of heerlijk ontspannen?

Actief meehelpen aan dek van onze Driemastklipper of juist een ontspannen dagje uit op het water? Onze schepen bieden de ideale setting voor verschillende soorten bedrijfsuitjes. Stap samen met je collega’s aan boord om heerlijk uit te waaien en te genieten van een hapje en een drankje. De invulling van de dag kan bestaan uit een zeiltocht op het Markermeer met bezoek aan het forteiland Pampus, een bedrijfstraining aan boord met een workshop. Of een avondtocht met een band aan boord. Alles is bespreekbaar, voor elk wat wils! Wij zetten graag een aantal ideeën voor leuke bedrijfsuitjes op een rij. 

Een dagje zeilen met een traditionele Driemastklipper

Stap aan boord van onze Driemastklipper “Sanne Sophia” voor een heerlijk dagje zeilen met je collega’s. Hierbij worden jullie ‘s ochtends aan boord ontvangen met koffie, thee en appeltaart. Na een korte briefing gooien we de trossen los en hijsen we de zeilen. Wil je tijdens het zeilen een workshop of presentatie geven? Uiteraard is dat mogelijk. Ook is er ruimte voor teambuilding activiteiten op het bovendek. 

 

Vervolgens wordt ‘s middags de lunch geserveerd. Na de lunch is er ruimte voor ontspanning of om te zeilen. Rond 17:00 zullen we weer arriveren in de haven. Ten slotte kan onder het genot van een drankje de dag afgesloten worden, óf je kunt er voor kiezen om na een barbecue aan dek tevreden naar huis te gaan. 

Een (mid)dagtocht op een klassieke salonboot

Neem plaats op onze klassieke Salonboot “Lelie” voor een ontspannen dag of middag op het water. Een dagtocht bestaat uit bijvoorbeeld de route: Muiden, Weesp, Diemen, Amstel, Amsterdam, IJ, Markermeer, Muiden. Onderweg geniet van je een luxe lunchbuffet, drankjes en aan het eind van de dag een heerlijk borrelgarnituur. 

 

Bij een middagtocht kun je er voor kiezen om rond 13:30 aan boord te stappen. Je wordt dan ontvangen met een uitgebreid lunchbuffet waarna er vanuit Weesp over de Vecht koers wordt gezet in zuidelijke richting. Bij Nigtevecht draaien we om en varen we noordwaarts. Uiteraard onder het genot van een drankje en borrelgarnituur. 

Een kijkje nemen naar de schepen van onze traditionele vloot?

Onze verschillende schepen bieden plaats aan kleine groepen tot grotere groepen van 30-150 personen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Je kunt een reserveringsaanvraag doen via onze website. Wij denken graag mee om er samen een onvergetelijke dag van te maken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.