Individueel

Dag- en meerdaagse programma's
voor individuele boekers

Van een Barbecue in de avondzon tot en met een meerdaagse Whisky-zeilreis, compleet met proeverij en bezoek aan de beroemdste distilleerderijen van Schotland: Hollands Glorie biedt de individuele reiziger een breed scala van mogelijkheden. Centraal staat de onvergetelijke beleving op het water, aan boord van een klassieke salonboot of een traditioneel zeilschip. Bekijk het aanbod, maak uw keuze. U doet uw boeking gemakkelijk en snel online. Heeft u nog vragen? Onze medewerkers op kantoor Hollands Glorie helpen u graag verder: tel. 010 415 66 00, e-mail: info@hollandsglorie.nl

Zoek hieronder het individuele programma naar keuze:

Dag- en avondtochten

Voor een dagje of dagdeel op het water biedt Hollands Glorie diverse mogelijkheden. Geniet van het prachtige uitzicht op het IJsselmeer of de bezienswaardigheden in de omgeving van Amsterdam. Proef de gastvrije sfeer aan boord van onze nostalgische salonschepen of onze sportieve driemastklipper Sanne Sophia.

Meerdaagse tochten

Tijdens onze meerdaagse tochten gaat u er echt even tussenuit. Op onze traditionele zeilschepen laat u de beslommeringen van alledag ver achter u tijdens een ontspannend zeilweekend, een gezellige 1-oudervakantie of een 7-daagse zeilzwerftocht in eigen land.

Lifestyle cruises

Van de Lifestyle cruises van Hollands Glorie zijn de Whisky-zeilreizen – een indrukwekkende reis door Schotse wateren – zeer in trek. Bent u op zoek naar verre horizonten kijk dan bij onze mijlenmakers. Maar ook dichter bij huis lonkt de verleiding: wat dacht u van een smakelijk Culinair zeilweekend.

Last minute: geen

Info en boeken