algemene informatie individuele programma's

Algemene informatie individuele programma's

Bij Hollands Glorie kunt u individueel of met groepen tot 9 personen gebruik maken van ons individuele programma. U zoekt de activiteit van uw keuze en geeft aan met hoeveel personen u wilt boeken. Bij enkele arrangementen heeft u ook nog de keuze uit verschillende extra services. Daarnaast is het vaak mogelijk kinderen tegen een gereduceerd tarief te boeken.

Prijzen

De prijzen voor de individuele programma’s zijn vermeld bij de betreffende activiteit op de website. De prijzen zijn per persoon, inclusief BTW.

Informatie en voorwaarden

Op tijd aanwezig

Houd rekening met de aangegeven vertrektijden. U dient tijdig aan boord te zijn, zodat het vastgestelde tijdschema kan worden aangehouden. Vaak mag het schip maar tot een bepaald tijdstip op een plek blijven liggen en moet dan op aanwijzing van de havenautoriteiten vertrekken.

Vlucht/transfer naar en vanaf vertrekhaven

Vlucht en/of transfer naar de vertrekhaven en terug is niet bij de prijs van het arrangement inbegrepen. Hollands Glorie verstrekt u desgewenst meer informatie over transfermogelijkheden.

Wind en weer

Alle programma’s zijn wind en weder dienende. De eindverantwoordelijkheid ligt te allen tijde bij de schipper; een veilige vaart staat voorop. Op basis hiervan kan de schipper besluiten om af te wijken van de afgesproken route. Dit natuurlijk na uitgebreid overleg.

Bij de prijs inbegrepen

De prijs voor het arrangement is opgebouwd uit scheepshuur, bemanning, bedienend personeel aan boord en eventueel bij het programma inbegrepen catering. Bij sommige tochten zijn losse cateringpakketten bij te bestellen.
Aan boord zijn diverse drankjes – fris en alcoholisch – te verkrijgen. Gebruikt u drankjes die niet bij het arrangement zijn inbegrepen, dan kunt u deze ter plekke contant afrekenen. Pinnen aan boord is helaas niet mogelijk.

Dekbedden en handdoeken

Tenzij anders overeengekomen neemt u bij meerdaagse tochten zelf beddengoed (dekbed of slaapzak) en handdoeken mee. Hoeslakens, kussens en kussenslopen zijn aan boord aanwezig.
Dekbedden zijn te huur voor € 15,- p.p. per periode. U kunt een set handdoeken/washandjes huren voor € 6,- p.p. per periode.
Op het bestelformulier kunt u het gewenste aantal dekbedden en handdoekenpakketten opgeven. U rekent de kosten hiervoor aan boord af.

Eindschoonmaak

Tenzij anders overeengekomen dient u het schip in dezelfde staat achter te laten als waarin u het heeft aangetroffen. Aan het einde van de reis maakt u schoon schip.

Boeking en betaling

Boekingen voor de individuele reizen van Hollands Glorie gaan via onze webshop. Na (aan-)betaling is uw boeking een feit. Overige eventueel resterende betalingen kunt u in één keer of in gedeelten doen via het deelbetalingsprogramma. Neem in geval van problemen met betalen via de webshop contact op met het kantoor van Hollands Glorie, tel: 010 415 66 00, e-mail: info@hollandsglorie.nl
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden.

U kunt direct boeken en betalen via de webshop met een aantrekkelijke korting. Voor andere betalingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met kantoor.

Verzekering

Hollands Glorie raadt passagiers aan een zeilreisverzekering af te sluiten, bestaande uit o.a. een reisverzekering, annuleringsverzekering en een stormclausule. Meer informatie is op aanvraag verkrijgbaar of hier te downloaden.

Annuleren

Bij internetaankopen van een dienst heeft u een wettelijke bedenktijd van 2 weken, mits de dienst nog niet uitgevoerd is. Wilt u uw boeking binnen deze termijn annuleren, dan dient u dit formulier (https://www.acm.nl/nl/download/publicatie/?id=12754 ) in te vullen en op te sturen.

In overige gevallen zijn wij bij annulering van uw vaartocht genoodzaakt een percentage van de kosten in rekening te brengen:
– tot 2 maanden voor afvaart: 15%
– tot 1 maand voor afvaart: 25%
– tot 2 weken voor afvaart: 50%
– tot 1 week voor afvaart: 75%
– tot 1 dag voor afvaart: 95%
– op de dag van afvaart: 100%

Algemene voorwaarden BBZ/TCN

U kunt de volledige Algemene voorwaarden BBZ/TCN aanvragen of hier downloaden.

Contactgegevens

Hollands Glorie Rotterdam
Haringvliet 619, 3011 ZP Rotterdam
Tel. +31(0) 10 415 66 00 | Fax +31(0) 10 415 45 45

Hollands Glorie Muiden/Weesp
Nijverheidslaan 1d, 1382 LE Weesp
Tel. +31(0) 294 27 15 61 | Fax +31(0) 294 26 29 43

info@hollandsglorie.nl

Downloads

Specifieke wensen of vragen?

Heeft u specifieke wensen of vragen? Neem dan contact op met kantoor Hollands Glorie, tel.  010 – 415 66 00 (werkdagen van 09.00 – 17.00 uur) | e-mail info@hollandsglorie.nl