Bontekoerace

Bontekoerace
wedstrijdzeilen vanuit Hoorn

Altijd al aan een zeilrace met minstens dertig grote klippers en tjalken willen meedoen? Welkom aan boord van een van onze schepen. U hoeft zelf geen ervaren zeiler te zijn om deel te nemen aan deze wedstrijden. De bemanning neemt u graag onder haar hoede.

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: WZ-29-10-2017 Categorieën: , , Tag:
000

Reisinformatie

De Bontekoerace is de jaarlijkse zeilwedstrijd voor charterschepen en traditionele vissersschepen vanuit Hoorn.
Deze wedstrijdrace wordt het laatste weekend van oktober gehouden ter afsluiting van het zeilseizoen, dat voor charterschepen in april is begonnen met de Pieperrace bij Volendam. Voor de Bontekoerace verzamelen de schepen zich op vrijdagavond, waarna op zaterdag en zondag gevaren wordt voor het klassement.

Door de grote verscheidenheid van deelnemende schepen (klippers, tjalken, schouwen, botters en kwakken) geeft de race ook een mooi overzicht van Nederlands varend erfgoed. Zowel op zaterdag als op zondag wordt er een Olympische baan gevaren.

Schip

U vaart met een traditionele zeilschip uit de vloot van Hollands Glorie. De schepen zijn voorzien van een een ruim dek om te zonnen of mee te helpen met het zeilen. Benedendeks vindt u een gezellig dagverblijf, sfeervolle hutten en een goed uitgeruste kombuis.

Klik op de schepen hieronder voor meer informatie.

Altijd al aan een zeilrace met minstens dertig grote klippers en tjalken willen meedoen? Welkom aan boord van een van onze schepen.

Praktische informatie

Vertrek/aankomst
  • Vrijdag 20:00 uur: vertrek vanuit Hoorn
  • Zondag 17:00 uur: aankomst in Hoorn

Transfer van en naar vertrek- en aankomsthaven is op eigen gelegenheid en kosten.

Inclusief
  • Alle maaltijden: ontbijt, lunch en avondmaaltijden met koffie, thee en (karne-)melk. Deze maaltijden zijn eenvoudig en smakelijk.
Exclusief
  • De prijs is exclusief drankjes. Deze rekent u aan het einde van de reis contant af aan boord (op nacalculatie).
  • Dekbedden en handdoeken.
Boeken

Kies het aantal personen en voeg toe aan uw winkelmandje. Wilt u verschillende ticketsoorten bestellen, herhaal dan het proces voor een andere ticketsoort. U betaalt met IDeal.

Vragen / contact

Heeft u vragen? Lees hier de meest gestelde vragen of neem contact met ons op via contact of bel 010 415 66 00 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur). Wij helpen u graag verder.

Altijd al aan een zeilrace met minstens dertig grote klippers en tjalken willen meedoen? Welkom aan boord van een van onze schepen. U hoeft zelf geen ervaren zeiler te zijn om deel te nemen aan deze wedstrijden. De bemanning neemt u graag onder haar hoede.

Extra informatie

Uw selectie

3-daagse reis incl. alle maaltijden

Bepaal hier uw ticket

Beoordelingen(0)

Er zijn nog geen reviews.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Last minute: geen

Info en boeken